De creatie en het behoud van vermogen voor meerdere generaties

 
Het creëren en instant houden van uw vermogen voor u en toekomstige generaties is de missie van Mont-Blanc Wealth Management Services. Dat vraagt om een unieke aanpak en manier van denken.

De eerste stap hierbij is het verkrijgen van een volledig inzicht in uw unieke situatie, behoeften en doelstellingen. Wij noemen het ´de kunst van het luisteren en als klant daadwerkelijk ook begrepen te worden’.

Het vergt vervolgens om een grote mate van vertrouwen en ervaring om effectief ‘vorm te kunnen geven’ aan uw vermogen. Wij putten hierbij uit de ‘erfenis’ (kennis, kunde, vaardigheden en contacten) van de oprichter van het bedrijf en ons netwerk van deskundigen, teneinde voor een lange periode (van generatie op generatie) perspectief te kunnen bieden op het beheer en behoud van uw vermogen.

Wij zijn ons terdege bewust dat het om een enorme inzet vraagt, om u een uitzonderlijke service te kunnen bieden, een productieve relatie met u op te bouwen en om intelligente betrokkenheid over een lange periode te realiseren. Al deze factoren dragen echter bij aan het proces van de creatie en het behoud van uw vermogen.
 
 
“Planning beschermt tegen chaos en bevliegingen..”
 
 
Mont-Blanc Wealth Management Services AG
Baarerstrasse 50
6300 Zug
Switzerland
 
Phone: Richard Crombach CFA (Founder) +41 78 911 0670
Mail: info@mont-blancwms.com