Wealth Management Services


Verandering is de enige constante
De creatie en het behoud van vermogen voor (n)u en toekomstige generaties is onze passie en wat ons drijft. Wij combineren een objectief advies, oprechte aandacht en onze volledige inzet voor een op maat gesneden persoonlijke dienstverlening, teneinde waarde voor u creëren.

Tijdens een persoonlijk onderhoud inventariseren wij mogelijke oplossingen en suggesties die matchen met uw unieke doelstellingen en ambities.

Wij bieden u diensten variërend van strategisch advies tot excellente uitvoering van allerhande zaken betreffende uw vermogen. Wij beschouwen ons vermogen om een coördinerende rol te vervullen ter zake het beheer van het vermogen dat onze klanten veelal gedurende hun hele leven hebben opgebouwd als waardevol. Voor een adequaat beheer is zowel een betrouwbare adviseur/partner als de juiste organisatie nodig. Ofwel; ‘de juiste vent én de juiste tent’. Dat is wat wij u bieden!

lees verder ...

Consultancy & Coaching


Leef je ideale leven
Voor jou, mijn wens voor jou en mijn levensmotto. Beeld je in hoe jouw ideale leven eruit zou zien. Vraag jezelf af in hoeverre jij de grens van jouw innerlijk potentieel daadwerkelijk benadert. Heb je het gevoel dat er meer uit je leven kunt halen wanneer jij je hart zou volgen ? Zijn er nog dromen die je graag waar zou willen maken ? Wat geeft jou een gelukzalig gevoel ? Wanneer was dat voor het laatst ?Wat wil je echt ? Wat staat er op je bucket list ? Hoe geef je de optimale invulling aan jouw leven ?

Mag ik jou daarbij wellicht op weg helpen? Graag ruim ik alle obstakels en saboterende overtuigingen die jou bewust danwel onbewust belemmeren bij de bron uit de weg. Pas dan kun je efficient en effectief stappen zetten om het gewenste resultaat te behalen in je werk en prive situatie.

Transformeer belemmerende gedachten en knelpunten naar plezier, succes, het gevoel van geluk, bewustzijn van je ´eigen ik´, innerlijke rust en harmonie in werk en privé.

lees verder ...
 
 
“Beleggers die met beide benen op de grond staan komen geen stap verder..”
 
 
Mont-Blanc Wealth Management Services AG
Baarerstrasse 50
6300 Zug
Switzerland
 
Phone: Richard Crombach CFA (Founder) +41 78 911 0670
Mail: info@mont-blancwms.com