Over ons logo

 
Ongeveer vier jaar geleden ging Richard Crombach op zoek naar een symbool dat uiting zou geven aan zijn ambitie, passie en principes. Een symbool dat tevens zou passen bij zijn internationale klantenkring en netwerk…

Richard, de oprichter van de Mont-Blanc Wealth Management Services AG/SARL had hierbij vrijwel onmiddellijk zijn zinnen gezet op de hoogste berg van Europa.

Met haar indrukwekkende bergtop met het eeuwige ijs en haar zes gletsjertongen die standvastig aan alle kanten glinsteren, is het als het ware, een rots die stevig de branding van de tijd trotseert.

Dit beeld vertegenwoordigt vandaag de dag en hopelijk nog vele jaren daarna, de duurzaamheid en tijdloosheid van de vennootschap, de band met onze cliënten, alsook de traditionele waarden en de hoogste normen die we hanteren.

Het logo staat voor de binnenkant van een ijskristal, dat vele verschijningsvormen heeft, maar voornamelijk bestaat uit water, net zoals wij mensen. Als je nog wat beter kijkt dan zie je de ´M´ van de Mont Blanc in het bruin in de top van het logo en daaronder de ´W´ van Wealth Management Services in het blauw…De zes gletsjertongen symboliseren de kernwaarden. De witte stervormige ruit in het midden symboliseert de besneeuwde bergtop van de Mont-Blanc met het eeuwige ijs.
 
 
“Het verschil tussen heden, verleden en de toekomst is een illusie.
Maar wel een hele hardnekkige..”
(Albert Einstein)
 
 
Mont-Blanc Wealth Management Services AG
Baarerstrasse 50
6300 Zug
Switzerland
 
Phone: Richard Crombach CFA (Founder) +41 78 911 0670
Mail: info@mont-blancwms.com