Wat we voor u kunnen betekenen

 
Wij bieden een onafhankelijk advies aan vermogende particulieren en -families. Wij voorzien u graag van oplossingen op maat, op basis van onze expertise en ervaring; van strategisch advies tot excellente uitvoering.

Uw bezittingen en schulden en hoe een en ander is opgebouwd en gestructureerd is en wordt beheerd, dat is wat ons interesseert.

Vaak worden structuren gecreëerd om uw activa te beschermen, variërend van uw jacht of vliegtuig, uw bedrijf, uw kunst-, wijn of autoverzameling, uw vastgoed, uw private equity en andere participaties naast natuurlijk uw beleggingsportefeuille(s). Voordat er echter een coherente financiële strategie voor u wordt gedefinieerd, willen we uw unieke voorkeuren, omstandigheden, uw algemene ideeën over de toekomst, behoeften en prioriteiten begrijpen. Dus voordat we beginnen met onze aanbevelingen wordt er veel tijd en energie besteed aan het luisteren naar u met het resultaat dat u daadwerkelijk wordt begrepen. U kunt vertrouwen op onze diensten tijdens de gehele cyclus omtrent uw vermogen. De nadruk hierbij ligt op uw familie, uw portefeuille(s) en in voorkomende gevallen uw bedrijf.
 
 
“Mont-Blanc Wealth Management Services AG
Delivering the best of our capabilities to you!”
 
 
Mont-Blanc Wealth Management Services AG
Baarerstrasse 50
6300 Zug
Switzerland
 
Phone: Richard Crombach CFA (Founder) +41 78 911 0670
Mail: info@mont-blancwms.com